Funko - Pop! Vinyl

Funko's Pop! Vinyls zijn plastic (actie)figuren met grote hoofden, onevenredig kleine lichamen en grote, ronde zwarte ogen. Ze lijken qua stijl op de Japanse Chibi-stijl.

De figuren zijn in de meest uiteenlopende karakters te krijgen van de bekende licenties als Disney, Star Wars, Marvel, DC, Harry Potter en nog veel andere bekende en minder bekende franchises. Je zou haast kunnen zeggen dat je het zo gek nog niet kunt bedenken of er is wel een Pop! van.

 

Funko Hikari

Hikari, licht in het Japans, is een lijn van Funko gebaseerd op de Japane Sofibu figuren waarin de personages vaak gemaakt zijn in heldere of juist psychedelische kleuren. Elke Hikari heeft een gelimiteerde oplage. De oplage aantallen zijn extreem beperkt. Onderin de doos vind je een nummer kaart en kan je zien welk nummer de Hikari heeft.

In 2018 is Funko gestopt met de productie van Hikari's omdat ze niet populair waren. Nu jaren later zijn ze een stuk populairder en zijn sommige een aardig bedrag waard.

 

Funko Soda

Funko Sodas zien er uit als een frisdrank blikje met leuke opdruk. Als je echter de bovenkant er vanaf haalt, is de verrassing dat er een vinyl-soda figuur in zit. Sodas worden in gelimiteerde edities uitgebracht. Tegenwoordig heeft Funko een Noord Amerikaanse en een internationale editie met ieder zijn een eigen oplage. De oplage aantallen van beide edities hoeven niet gelijk te zijn.

Net als bij de Funko Pop! kent de Soda ook een Chase variant.
Binnen de oplage heb je 1 op 6 kans dat je een zogenaamde Chase variant krijgt.  De Chase variant is een speciale uitvoering in bijvoorbeeld metallic, glow in the dark of black light.

Onze Sodas komen uit privé collecties wat betekent dat ze meestal al geopend zijn. Lees de product omschrijving voor meer informatie.

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd