Pokemon:

De Pokémon Trading Card Game (ポケモンカードゲーム, Pokemon Kādo Gēmu, "Pokémon Card Game"), afgekort tot PTCG of Pokémon TCG, is een kaartspel voor verzamelaars gebaseerd op de Pokemon-franchise van Nintendo.

Het werd voor het eerst gepubliceerd in oktober 1996 door Media Factory in Japan. In de VS werd het aanvankelijk gepubliceerd door Wizards of the Coast.

Nintendo heeft de rechten uiteindelijk overgedragen aan The Pokemon Company, die de game sinds juni 2003 heeft uitgebracht. Vanaf maart 2021 zijn er wereldwijd meer dan 34,1 miljard kaarten verkocht.

 

My Hero Academia:

My Hero Academia is een Japanse superhelden-mangaserie geschreven en geïllustreerd door Kōhei Horikoshi. Het verhaal volgt Izuku Midoriya, een jongen geboren zonder superkrachten (Quirks genaamd) in een wereld waar ze gewoon zijn geworden, maar die er nog steeds van droomt om zelf een superheld te worden.

Hij wordt gescout door All Might, de grootste held van Japan, die Midoriya als zijn opvolger kiest en zijn Quirk met hem deelt nadat hij zijn potentieel heeft erkend, en hem later helpt hem in te schrijven op een prestigieuze middelbare school voor helden in opleiding.

 

Weiß Schwarz:

Weiß Schwarz ( ヴァイスシュヴァルツ Vaisu Shuvarutsu ), is een Japans kaartspel gemaakt door Bushiroad. Het spel is verdeeld in Weiß-side en Schwarz-side.

"Weiß" en "Schwarz" is in het Duits respectievelijk wit en zwart.

 

Handige Links:

My Hero Academia:

Weiß Schwarz:

laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd