Wie zijn wij?

Ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij ik vroeger was als ik van mijn ouders iets van GI-Joe of bijvoorbeeld Masters of the Universe in de winkel mocht uitzoeken. Alle poppetjes werden uitvoerig bekeken en na lang nadenken, werd er een keuze gemaakt. Trots als een pauw liep ik er mee naar huis om er vervolgens uren mee te spelen.

Toen ik wat ouder werd, vond ik de poppetjes niet meer cool genoeg en ging ik me verdiepen in stripboeken/ comic books. Marvel helden als Spiderman en Hobgoblin maar ook de DC helden zoals Batman, mochten niet ontbreken in mijn stripboeken collectie. De stoere verhalen namen mij mee naar de meest bijzondere plekken.

Helaas besefte ik mij toen niet wat voor mooie collectie ik al bij elkaar gespaard had en is alles toen ik het huis uitging de prullenbak in gegaan.

Jaren later kwam ik Funko pops in een winkeltje tegen. Het zien van zoveel jeugdsentiment bracht mij weer helemaal terug naar vroeger en daarmee ook weer naar het verzamelen.

Maar net zoals dat ik volwassener was geworden, werd mijn verzameling dat ook. Ik ging mij steeds meer verdiepen in dingen als vintage speelgoed, Original comic art van de tekenaars uit mijn jeugd en de oudere Funko artikelen.

Zodra je iets leuks zag op Instagram of Facebook bleek het helemaal nog niet zo eenvoudig om het in Europa te vinden of het voor een leuke prijs thuis te krijgen.  (Want ja, een echte collector wil wel een Funko met “de juiste sticker”. of een action figure van bijvoorbeeld Toybiz uit de jaren 90).

Hieruit is dan ook de wens ontstaan om samen met mijn vriendin, een fervent Disney verzamelaar, een webshop op te richten met moderne en vintage verzamelobjecten van de jaren 80 tot nu. En waarbij we ons vooral richten op de moeilijker verkrijgbare items binnen de Europese markt.

Ben je op zoek naar iets specifieks? Laat het ons weten via een van de contact mogelijkheden, zodat wij voor je op zoek kunnen gaan.

Naast nieuwe artikelen verkopen we ook items die uit privé collecties komen. Heb jij een collectie die je wilt verkopen, ga dan snel naar de inkoop pagina van onze site. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Heb je iets bij ons gekocht en ben je er helemaal blij mee. Laat het dan vooral weten op onze sociale media! Wij controleren al onze artikelen uitgebreid en pakken het met de grootste zorg in zodat het in goede staat bij je aankomt. Ben je toch niet tevreden? Neem dan contact met ons op zodat we je er mee kunnen helpen

Veel verzamel plezier!

Richard & Maureen